Начало Senshi Камчия ще говори на език „карате киокушин“ през юли

Камчия ще говори на език „карате киокушин“ през юли

Камчия ще говори на език „карате киокушин“ през юли
0

Стотици каратисти от 28 държави ще пристигнат в България, за да се включат в най-големия международен тренировъчен лагер по карате киокушин. Той ще се проведе за 13-та поредна година и се организира от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU). И този път домакин ще бъде черноморският курорт Камчия.

У нас пристига японското светило в дисциплината – Канчо Хацуо Рояма.

Лагерът започва на 30 юни, когато ще пристигнат всички отбори, и ще продължи до 7 юли включително. До момента близо 1600 бойци и треньори са се регистрирали за участие.

За пръв път в рамките на лагера ще се проведе и Световна купа на KWU по киокушин за юноши, девойки и кадети в три възрастови групи. С нетърпение се очаква и трето издание на най-новата верига бойни – SENSHI, на 6 юли.

Очаквайте ексклузивно всичко най-интересно около галавечерта в Boec.BG.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.