Начало Бокс Шон Портър защити титлата си срещу Угас

Шон Портър защити титлата си срещу Угас

Шон Портър защити титлата си срещу Угас
0

Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) в полусредна категория – Шон Портър, защити пояса си. Кубинецът Йорденис Угас му създаде главоболия на бойното шоу в Карсън, но съдиите вдигнаха високо ръката на Шон.

Решението породи много коментари. Най-странното е, че двама от реферите дадоха за шампиона 115-113 и 116-112, докато третият точкува за Угас 117-111.

„Феновете очакваха здраво меле, но това не беше начинът, по който трябваше да протече срещата. Важното е, че още съм шампион. Слушах моя ъгъл през цели мач и нещата се получиха“, бяха първите думи на Портър след защитата.

Това бе неговата 30-а победа (17 с нокаут), а до момента има 2 загуби и 1 равен.

Угас вече е с 4 поражения и 23 успеха (11 с нокаут).

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.