Начало Кикбокс и муай тай Самарт Паякарун e на Световното по муай тай (СНИМКИ)

Самарт Паякарун e на Световното по муай тай (СНИМКИ)

Самарт Паякарун e на Световното по муай тай (СНИМКИ)
0

Живата легенда на муай тая Самарт Паякарун е специален гост на Световното първенство по това бойно изкуство. Той поздрави родните представители преди първите им битки в азиатската страна.

Всички българи се представиха успешно на предварителните елиминации, а утре е големият ден.

Нашите момчета излизат за медали.

Техните съперници ще са бойци от Тайланд, Русия, Франция, Португалия, Украйна и Испания.

Снимки от Откриването:

Многократен шампион на Lumpinee в 4 различни категории. Много харесван и обичан от всички любители на този спорт – заради своя уникален и изключително техничен стил. Визитката на Паякарун е изключително любопитна.

Освен всичко е и световен шампион по бокс на WBC през 1986. Има актьорска и музикална кариера.

Самарт Паякарун за първи път бе на посещение в България през октомври, специално по покана на Българската Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай. Повод за визитата му бе участието в престижния семинар във Варна с най-добрите родни състезатели и треньори в този спорт.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.