Начало Бокс Силвестър Сталоун алармира: Никога не правете собствените си каскади сами

Силвестър Сталоун алармира: Никога не правете собствените си каскади сами

Силвестър Сталоун алармира: Никога не правете собствените си каскади сами
0

Една от най-ярките звезди в киното – Силвестър Сталоун, даде много ценен съвет на всички свои наследници в екшън-киното, предупреждавайки ги, че никога не бива да правят сами собствените си каскади.

Актьорът, дал ни емблеми от ранга на Роки Балбоа и Рамбо, се появи в пореден епизод от семейното си риалити, където заедно с брат си Франк посетиха една от старите си зали за бокс във Флорида. Там „Слай“ се срещна с Франк Груйо, където бе запитан за здравето си с оглед факта, че често се хваща за кръста.

Мислех, че всичко ще е наред, но след операцията на гърба, която доказва, че човек никога не бива сам да прави каскадите си, ще ми се наложи да се подложа на още една в четвъртък, защото краката ми изтръпват“, каза Сталоун.

Доста популярни са историите, в които 77-годишният актьор разказва за инцидентите по време на снимките за някои от най-касовите си филми. По време на „Роки 4“ дори се озовава в болница, защото е нокаутиран от Долф Лундгрен при една от бойните им сцени на ринга.

Силвестър Сталоун винаги е бил известен с автентичните си бойни сцени и изключителната физика. В миналото той е работел още с професионални атлети от бойните изкуства, като Ранди Кутюр, Ронда Роузи, Чък Норис, Жан-Клод Ван Дам, Джет Ли, Скот Адкинс, Стив Остин и куп други.