Начало Бокс След трагедията COVID-19: Лъвското сърце Антъни Ярд се завръща

След трагедията COVID-19: Лъвското сърце Антъни Ярд се завръща

След трагедията COVID-19: Лъвското сърце Антъни Ярд се завръща
0

Антъни Ярд e готов за първи път да излезе на ринга след ужаса, който преживя през 2020 година. Тази вечер (12 септември) смелият боец ще се изправи срещу Дек Спелман.

В пика на пандемията през март месец Ярд загуби баща си, а седмица по-късно и баба си от коварната болест.

Преди малко повече от година той беше на секунди от това да стане световен шампион. Британецът замина за Челябинск да се срещне със Сергей Ковальов и му създаде огромни проблеми най-вече в осмия рунд.

Руснакът по чудо остана на крака, а в залата се чуха няколко хиляди огромни въздишки.

Това беше първата загуба на Ярд след 19 поредни успеха.

Сега съперникът му е много по-скромен. Спелман е със статистика 16-4 и никога не се е бил извън родната Великобритания. По-сериозни имена присъстват в листата му с желани противници, но Антъни и мениджърът му Франк Уорън признават, че пазят тези мачове за пред публика.

Ярд има нужда от победа за самочувствие, но и най-вече от психологическа гледна точка след ужасните последни няколко месеца в които изгуби свои близки.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.