Начало Бокс Съпругата на Усик: Саша загуби десет килограма за седмица от война

Съпругата на Усик: Саша загуби десет килограма за седмица от война

Съпругата на Усик: Саша загуби десет килограма за седмица от война
0

Съпругата на световния шампион в тежка категория на WBA, WBO, IBF, IBO Олександър Усик, Екатерина, разказа как съпругът й преживява военната инвазия на Русия в Украйна.

„Саша свали десет килограма за една седмица от войната. Той беше в такъв ужас, в такъв шок, беше толкова разкъсан. Много му е много трудно. Никога не сме били в такава ситуация. Никой не беше подготвен. Цялото ни поколение… Никога не бихме могли да си представим подобно нещо. И тогава идва шокът”, каза Екатерина.

,,Честно казано, той не обича да дава интервюта. Позицията му е ясна. Винаги е бил за Украйна, винаги я е прославял и ще я слави, докато има достатъчно здраве и сили. Сега той разбира колко е важна за него следващата му битка. За него всеки мач е важен, но сега, когато в нашата страна се пролива кръв, Украйна иска да бъде прославена и горда.Толкова съм горд, че съм от Украйна, че съм украинка!“, сподели Екатерина.

От началото на войната Екатерина силно и смело изразява позицията си, около случващото се. Жената на Усик дори не се поколеба да заплаши президентът на Русия, Владимир Путин и други руски депутати.