Начало Бокс Сталоун предложи на Фюри да се снима в негов филм
0

Сталоун предложи на Фюри да се снима в негов филм

Сталоун предложи на Фюри да се снима в негов филм
0

Филмовата легенда Силвестър Сталоун е предложил роля в свой филм на Тайсън Фюри. 75-годишната икона на екшън лентите от близкото минало, който проби на големия екран с незабравимата си игра в боксовата екранизация „Роки”, не крие симпатиите си към „Циганския крал”.

Учудващо обаче, в случая не става въпрос за роля в следващо продължение на „Крийд”, а за друг екшън филм. Слай е пожелал световният шампион на WBC в тежка категория да се снима в четвъртата серия на „Непобедимите”.

Сталоун е останал впечатлен от представянето на Фюри в третия мач с Дионтей Уайлдър. Той е оприличил битката им като „мача на века”. По думите на легендата, двамата са спретнали незабравимо шоу, което той е нарекъл „страхотен театър”.

Във видео разговор с Тайсън, Слай го е поканил да стане част от следващия му филм.Не можеше да се случи на по-правилния човек. Мисля, че ще имаш невероятна кариера в киното. Какво ще кажеш за следващия „Непобедимите”? Смятам, че трябва да имаме сделка”, е казал Сталоун на Фюри.

Не е ясно какъв ще бъде отговорът на шампиона. След успеха над Уайлдър той се откъсна от бокса и се отдаде на забавления. Не е изключено да видим „Циганския крал” и на големия екран в най-скоро време…