Начало Бокс Станимира Петрова, Даниел Асенов и Красимир Инински участват във филм

Станимира Петрова, Даниел Асенов и Красимир Инински участват във филм

Станимира Петрова, Даниел Асенов и Красимир Инински участват във филм
0

Боксьорите Даниел Асенов и Станимира Петрова, както и президентът на БФ Бокс Красимир Инински, изгряха в документалния филм „#Агресия“. Лентата представя един от основните проблеми при подрастващите и методите за превенция.

Във филма на режисьора Еленко Касалийски, с призив за спиране на агресията, участва и министърът на младежта и спорта Красен Кралев. Включват се още: баскетболистът Асен Великов, играчи от младежкия национален отбор по футбол, както и треньорът им Александър Димитров.

Заместник-министърът на младежта и спорта Николай Павлов и главният секретар на ММС Асен Марков бяха гости на премиерата на филма.

„#Агресия“ е реализиран по идея на асоциация „Докосни дъгата“ и финансиран от ММС по Националната програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10А от Закона за хазарта. Пред гостите на събитието зам.-министър Николай Павлов заяви, че ММС работи усилено върху проблемната тема с агресивното поведение и различните форми на зависимости сред младите хора на възраст от 15 до 29 години.

„От 2017-та година до днес са финансирани над 180 проекта на младежки организации и спортни клубове. Реализирани са над 300 кампании на местно и национално ниво, които достигат до максимален брой млади хора“, разясни Павлов преди премиерата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.