Начало Бокс Андре Уорд: Окото на Фюри никога няма да е същото

Андре Уорд: Окото на Фюри никога няма да е същото

Андре Уорд: Окото на Фюри никога няма да е същото
0

Бившият световен шампион в две категории – Андре Уорд, коментира състоянието на Тайсън Фюри. „Сина на Господ“ сподели виждането си за бъдещето на британеца, като изказа песимизъм за шансовете за нова световна титла.

Бившото величие в бокса посъветва Фюри да си вземе няколко месеца почивка, а не веднага да се бие с Уайлдър.

„Белезите ще останат, никога няма да е същият. Вече няма да е толкова твърд, а ако се завърне скоро… може да стане много лошо за Фюри. Аз съм от хората, които най-много искаха да видят този реванш, но Тайсън има нужда от лечение“, сподели Уорд.

Снимка: БТА

„Има 47 шева, не съм оптимист. Такава аркада изобщо не зараства лесно. Излизаш срещу навярно най-добрия нокаутьор в бокса – Дионтей Уайлдър. Не искаш този човек да те удря в окото. Нека избутат мача с няколко месеца, но никога това око няма да е в перфектно състояние отново“, заяви бившият световен шампион.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.