Начало Бокс Станимира Петрова е знаменосецът ни на закриването на Игрите

Станимира Петрова е знаменосецът ни на закриването на Игрите

Станимира Петрова е знаменосецът ни на закриването на Игрите
0

Станимира Петрова ще има честта да бъде знаменосец на националния ни отбор. Победителката в боксовия турнир при 57-килограмовите на вторите Европейски игри в Минск ще поведе родната делегация.

Церемонията по закриването на Игрите е от 22 часа на стадион „Динамо“.

Станимира триумфира на финала срещу ирландката Микаела Уолш с 4-1 гласа. Така тя донесе на България втори златен медал след този на Мария Оряшкова в самбото.

Страната ни все още има шанс и за трето златно отличие. Ивет горанова се класира по много убедителен начин за полуфиналите в олимпийското карате. В категория до 55 килограма „кумите“ нашето момиче излиза за победа в 15:30 часа.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.