Начало Бокс Стойка Кръстева: Бременна съм в шестия месец

Стойка Кръстева: Бременна съм в шестия месец

Стойка Кръстева: Бременна съм в шестия месец
0

Олимпийската шампионка по бокс Стойка Кръстева е бременна. Хубавата новина обяви самата тя, като поясни, че ще става майка на момиченце.

Златната медалистка от Токио 2020 е в шестия месец на бременността.

„Вече за никого не е тайна – очакваме едно прекрасно момиченце. В шестия месец съм и сме много щастливи. Това може би е следващият голям медал, който ни сполетя“, Кръстева призна за NOVA.

Бившата боксьорка разказа как е съобщила новината на бащата:

„Беше много интересно, тъй като бях на състезание в Плевен, когато разбрах. Вечерта се прибрах в София, за да мога да му кажа. Благата вест за нас дойде на 11 ноември. Оттогава сме много щастливи и чакаме с нетърпение момента“.

„Баща ми през сълзи ни прегърна, а майка ми просто остана без думи“, добави Стойка.

„Ограничила съм физическите движения, защото все пак това е най-важното и трябва да се пазя. Опитвам се обаче да не ми се отразява прекалено много в ежедневието“.

„Не това е основната причина да сложа край на своята кариера. Аз просто смятах, че няма какво повече да постигна от Олимпийския връх“, завърши Стойка Кръстева.

Тя донесе много радост на страната ни миналото лято, когато прегази конкуренцията в боксовия турнир при жените. Българката победи всички свои големи конкуренти и си заслужи златото в Токио.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.