Начало Бокс Стойка: Не знам дали има друг, толкова подготвен като мен
0

Стойка: Не знам дали има друг, толкова подготвен като мен

Стойка: Не знам дали има друг, толкова подготвен като мен
0

Стойка Кръстева очаквано бе много доволна от представянето си в двубоя с Вирджиния Фукс. Родната звезда се класира за 1/4-финалите на боксовия турнир на Олимпийските игри в Токио, след като стигна до убедителен успех с 5:0 над американката. Така тя вече е на победа от мечтания медал в японската столица. От отличието вече я дели само китайката Юан Чан. Мачът им в категория до 51 килограма ще се проведе в неделя, 1 август от 11:15 часа.

Вървим във възходяща линия. Надявам се следващият ми мач да е още по-добър. Треньорът ще каже най-добре, но капацитетът ми е много голям. Тренирали сме, подготвили сме се. Не знам дали има друг, който да се е готвил толкова много„, каза пред БНТ Стойка.

Тя допълни, че не иска да се ангажира прекалено много с очаквания за титла.Искам да се забавляваме, да покажем всичко, което можем и ако това е златен медал, ще бъдем най-щастливи. Не искам да се ангажирам с обещания, защото имаме противник, друг щаб, който иска да отговори на нашите положителни неща и да ни победят. Гледаме стъпка по стъпка„, заяви още Кръстева.

Относно предстоящия си съперник от Китай, тя сподели: „Голям плюс е да знаеш срещу какво се изправяш. Всичко е наред, дори да има колебания, те се решават на мига. Благодаря на треньора ми, на доктора, който е неотлъчно до мен„.