Начало Други Ще може ли да станем VIP играчи в сайта на Betway България?

Ще може ли да станем VIP играчи в сайта на Betway България?

Ще може ли да станем VIP играчи в сайта на Betway България?
0

Най-вероятно сте забелязали, че новите брандове винаги пристигат с едно много сериозно поле за изява и отключването на най-различни промоции в хода на играта. Може би точно това кара и все повече почитатели да оглеждат с особено внимание наличието на всички промоционални условия. Както анализаторите вече посочиха има Betway bonus за почти всички налични предложения и игри. Самият оператор е зареден с много разумни системи за възнаграждаване на всеки един клиент и по всичко личи, че аудиторията има нужда от много приятни изненади.

Можем да открием, че докато повечето оператори предлагат доста праволинейни условия, тук клиентите могат да избират да играят с процент от своя собствен депозит и бонуса, като по този начин дори при евентуално разминаване и пропуск за изпълнение на общите условия, клиентите имат възможност все пак да вземат някаква печалба при самия процес. Така наречената Flexi система е нова, но доста оригинална като възможност и може да накара абсолютно всеки да се включи в истинското забавление.

Освен това няма как да пропуснем и още една важна стъпка, която все по-често попълва платформите. Така наречената VIP програма може да възнагради доста от клиентите с по-добри условия, възможност за участие в преференциални игри и разбира се, да получат много по-добри опции за забавление. Програмата винаги е разпределена на нива и колкото по-висока е активността на един потребител, толкова по-високи са шансовете да се класира в по-добра позиция.

Логично е да се досетим, че има една особена формула, по която можем да проверим къде точно се намираме и както се досещаме, операторът попълва нашето ниво напълно автоматично, което трябва да ни подсказва, че обикновено няма нужда дори да го следим, системата автоматично ще ни позиционира в правилната точка.

Както се досещаме, за целта трябва да генерираме определено КПД, което в този случай идва под формата на така наречените тоукън – монети при игра и забавление в платформата. Този оператор е избрал няколко цвята като нива, като най-ниският ни дава достъп до определени промоции и малко по-добри условия, докато най-високият генерира до 80% повече бонус от официалните обявени промоции и ни предоставя най-различни покани за специални дербита и различни турнири в своето портфолио. По този начин не само не е трудно да се насладим на някои от най-добрите игри, да вземем максималния адреналин от играта.

Сигурно си мислите, че това би изисквало доста сериозна инвестиция, но дори това не е така, бъдещият букмейкър ще ни позволи да изкачваме нивата с нормално темпо, а и тук не говорим само за инвестирана сума за игра, но и за успехи, както и за по-сериозни рискове. Подозираме, че все още не сте чували за този бранд, макар и отдавна да е в полезрението на анализаторите. Има причина да е тема на разговор в момента, защото все по-често се смята, че е готов да получи лиценз от родната комисия по хазарта, но както се досещаме, това е един доста труден процес и изисква не само време, но и редица провери за качество и сертификати. Освен това стана ясно, че в проверката често присъстват и различните студиа, които дават своя пакет от игри, но както знаем, това е само и единствено в наша полза. Ако вярваме на анализаторите обаче, това действие ще се случи скоро.