Начало Бокс Сутрешната тренировка на Майк Тайсън (ВИДЕО)
0

Сутрешната тренировка на Майк Тайсън (ВИДЕО)

Сутрешната тренировка на Майк Тайсън (ВИДЕО)
0

Част от сутрешната тренировка на иконата Майк Тайсън в едни от най-силните му години се превърна в хит в социалните медии.

Из виртуалното пространство се завъртя клип, на който „Динозавъра“ разкрива какво включва сутрешната му програма по време на подготовка. Началото на тренировката започва в 4:00 сутринта, когато той се събужда и в 4:30 излиза да тича. След около час и половина се прибира и отново ляга да спи, като се събужда около 10:45 и закусва. Впечатляващото е, че „Железния Майк“ не използва аларми, а тялото му само се събужда с точност почти до минута.

Боксовата му тренировка пък включва, в неопределен ред, тренировки на различните круши и чували, скачане на въже и бой със сянка. Спарингите на Тайсън са били около 200 рунда или 55 часа седмично. Тренировката се изпълнява стриктно всеки ден от понеделник до събота, включително.

Само с тренировки обаче не става, като „Динозавъра“ показва, че притежава и необходимата психическа настройка, за да стигне до върха. Попитан защо става толкова рано, отговорът на Тайсън е прост: „Причината е, че не вярвам другият да го прави и това ми дава леко предимство“.