Начало Други Кевин Лий е съгласен да срещне Дилън Данис на граплинг

Кевин Лий е съгласен да срещне Дилън Данис на граплинг

Кевин Лий е съгласен да срещне Дилън Данис на граплинг
0

Кевин Лий приема предизвикателството на Дилън Данис, но иска 100 хиляди щатски долара за победителя. Звездата на UFC сподели, че само парите биха го мотивирали „да си стане от дивана“.

Данис хвърли ръкавицата за подобен мач през лятото и отговорът не закъсня.

„В момента опциите за битка са ограничени и това изглежда като добър вариант. Ще бъдат лесни пари за мен“, Лий сподели пред ESPN. „Ще опитам няколко лег лока и офанзиви от джу джицо.“

twitter.com

„Надявам се, че още има пари в банката. Конър му е кумир. Достатъчно ми е скучно и може да го направим.“

Кевин Лий е твърд в позицията си за сумата.

„Сто хиляди долара – това е моята мотивация. Тя може да ме накара да стана от дивана. Искам парите му, нека бъдат неговите, когато отивам в магазина… Този мач наистина може да се случи, защото искам да му харча парите“, допълни Лий.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.