Начало Бокс Световен шампион по бокс си направи татус на Джейк Пол, за да го предизвика

Световен шампион по бокс си направи татус на Джейк Пол, за да го предизвика

Световен шампион по бокс си направи татус на Джейк Пол, за да го предизвика
0

Световният шампион по бокс на IBF в полутежката категория Майрис Бриедис предприе доста нестандартен начин да предизвика вниманието на Джейк Пол. 37-годишният латвиец (28-1, 20 нокаута) иска да се изправи срещу YouTube сензацията на ринга. От известно време Бриедис отправя предложение за бой към американеца, но след като не получи отговор, той реши да предприеме по-дръзка стъпка.

Бриедис си направи същата татуировка като Джейк Пол. Процедурата бе заснета с видео, което се превърна и в послание в Instagram към Пол.

„Днес ще направим нещо щуро. Нека да видим какво се случи. Джейк…“, започва краткия си документален момент Майрис. След като влиза в студио за татуировки в Лондон, боксьорът си прави татус на левия крак, досущ като на Джейк Пол, който има от дясната страна на шията. „Джейк имам нещо за теб“, сочи с пръст Бриедис. След като приключва се обръща отново към него „Хей, приятел… Всъщност не, Джейк, сега е твой ред“ и показва новата си придобивка върху тялото си.

Реакцията на феновете в социалните мрежи не закъсня. Повечето започнаха да осмиват постъпката, който моли Пол да му отговори на обажданията, за да организират битка.

„Джейк Пол се обажда. Той казва, че се бие само с хора, които не са толкова жалки, че да си направят татуировка, надявайки се на заплата. Съжалявам“, коментира фен под поста.

37-годишният бивш футболист е единственият боксьор от Латвия със световна титла. Той е в серия от пет победи, следвайки победа с технически нокаут над германеца Артур Ман пред домашната си публика в Рига, Латвия.

Той има само една загуба в кариерата си – от Олександър Усик в 12-рундова битка на 27 януари 2018 г.