Начало Бокс Тайсън Фюри е категоричен, че четвърти мач с Дионтей Уайлдър няма как да има

Тайсън Фюри е категоричен, че четвърти мач с Дионтей Уайлдър няма как да има

Тайсън Фюри е категоричен, че четвърти мач с Дионтей Уайлдър няма как да има
0

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ни предложиха една от най-големите боксови трилогии в последните 20 години, но изглежда шансовете за четвърти мач клонят към нула, независимо дали двамата ще продължат да мерят сили с останалите гиганти в тежка категория или не. Самият шампион заяви недвусмислено, че не вижда как двамата биха могли отново да се изправят един срещу друг.

Нулев е шансът. Вече го напердаших три пъти. Както знаете, в първата среща победих. Във втората му сритах задника и след това в третата го наритах. Три пъти го пребих, така че трябва да е глупав, за да иска да се бие отново с мен“, каза „Циганския крал“ пред ESPN.

Междувременно Фюри търпи критики, че за последно се боксира срещу Дерек Чисора през миналия декември, а след два месеца му предстои среща с Франсис Нгану, докато държи титлата на WBC.

„Бронзовия бомбардировач“ също не е пощаден от критиките, защото неговата последна среща бе през октомври 2022 г. срещу Робърт Хелениус. Разговорите му за двубой с Анди Руиз пропаднаха, а сега на дневен ред е дебатът с Антъни Джошуа за началото на 2024 г. Преговорите с британеца обаче търпят неочакван застой.