Начало Бокс Тайсън Фюри извади „напомнителния“ костюм

Тайсън Фюри извади „напомнителния“ костюм

Тайсън Фюри извади „напомнителния“ костюм
0

Тайсън Фюри намери хитър начин да подразни Дионтей Уайлдър. Световният шампион на WBC в тежка категория се облече със специално сако, на което бяха изобразени моменти от втората битка между двамата гиганти в дивизията.

„Краля на циганите“ се яви с него на първата пресконференция година и половина след злощастната за американеца среща.

„Това е „напомнящия“ костюм. Винаги се обличай, за да впечатляваш. Така реших да му напомня някои страхотни моменти от предишната ни битка. Благодаря на дизайнера, че ми шие великолепни дрехи“, Фюри сподели към снимка на костюма в Twitter.

Тайсън и преди се е обличал по подобен начин, за да дразни „Бронзовия бомбардировач“.

На официалните срещи предхождащи първите им два сблъсъка освен образи по саката Фюри изписваше думата „смотаняк“, за да се подиграва с тогавашния световен шампион.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.