Начало Бокс Тайсън Фюри отказа бой с Франсис Нгану

Тайсън Фюри отказа бой с Франсис Нгану

Тайсън Фюри отказа бой с Франсис Нгану
0

Тайсън Фюри сложи край на спекулациите, че ще го видим срещу Франсис Нгану. Камерунският ММА боец от няколко месеца твърдеше, че ще има договор с UFC, който ще му позволи да се изправи срещу действащия световен шампион по бокс в тежката категория (WBC) в битка по хибридни правила.

„Това дори не е истинска битка, нали? Това е игра. Както и да наречете тази битка, Дейна Уайт така или иначе не иска да участва в нея, така че това е всичко. Сигурен съм, че Франсис би искал да го видим, да направи шоу, да забавлява хората, но приключих с всякакви битки, включително и тези“, каза „Циганския крал“ в интервю за iFL TV.

Носителят на титлата на UFC в тежка категория Франсис Нгану в момента се възстановява от операция на коляното и доскоро отказваше да подпише нов договор с организацията, изисквайки задължителна битка срещу Тайсън Фюри да бъде включена в сделката.

Президентът на UFC Дейна Уайт отправи коментар по темата, посочвайки че смята организацията на този мач за глупава, но изрази увереност, че ще успее да преговаря с Нгану за нов договор.

Почти сигурно липсата на интерес от страна на Фюри към подобна среща ще принуди камерунецът да удължи контракта си в UFC до края на годината.