Начало Бокс Тайсън Фюри три месеца без секс заради Уайлдър
0

Тайсън Фюри три месеца без секс заради Уайлдър

Тайсън Фюри три месеца без секс заради Уайлдър
0

Бившият световен шампион Тайсън Фюри ще се изправи срещу шампиона на WBC Дионтей Уайлдър на 1 декември в Лос Анджелис.  Циганския крал разказа за лишенията, което е трябвало да направи в подготовката за този двубой. Едно от тях е липсата на секс със съпругата си Парис.

„Рядко се случва двама двуметрови мъжаги да се изправят един срещу друг готови да се удрят в лицето. В един момент ударите ще завалят, но съм благословен с онова шесто чувство, което ми подсказва, когато опасността идва. Не искам нищо да се намесва в съзнанието ми и да ме разсейва, защото винаги съществува опасност от увреждане на мозъка. Така че – без секс за 12 седмици“, разказа британецът.

„Огромна изненада е, че изобщо съм тук, така че не обръщам никакво внимание на букмейкърите, които ме смятат за аутсайдер. Трябва всеки от нас (б.р. – Джошуа, Уайлдър и Фюри) да се изправи срещу другия, иначе ще бъде престъпление. Победителят в мача ни с Уайлдър ще преследва всичко възможно като титли, а загубилия ще трябва да наведе глава за известно време и да търси начини да се възстанови. Феновете обаче искат да видят и трима ни в действие – всеки срещу всеки“, убеден е Фюри.

„Всичко ще стане ясно на 1 декември, когато ще си разменяме тежки удари и ще се види кой може да понесе повече, докато продължава да удря другия.

Но когато всичко приключи, трябва да сме наясно, че това е само спорт, само битка. Не познавам Дионтей като човек, но след мача бих го извел на по бира – без значение дали съм победил, или съм загубил“, убеден е Тайсън.