Начало Бокс Тайсън Фюри: Уайдър е изперкал
0

Тайсън Фюри: Уайдър е изперкал

Тайсън Фюри: Уайдър е изперкал
0

Световният шампион в тежка категория, версия WBC, Тайсън Фюри нокаутира Дионтей Уайлдър с думи, след като през февруари го направи на ринга и му отне титлата във втория двубой помежду им.

Оттогава “Бронзовия бомбардировач” не спира да си намира оправдания за загубата, като последните дойдоха след изблик в социалните мрежи. Фюри запази мълчание за известно време след обвиненията, но пред TalkSport заяви, че американецът сигурно се е побъркал, за да говори подобни неща.

“Смятам, че може и да е изперкал. Първо виновен беше костюмът му, после имаше контузия в бицепса, след това треньорът му беше в нашия отбор, реферите бяха срещу него, бил съм си сложил тежести в ръкавиците, а сега – някой му пуснал нещо във водата”, коментира Фюри.

Той обясни и защо третият двубой помежду им, за който имаха подписан договор, не се е състоял по-рано през годината, а е бил отложен. И в крайна сметка няма да се състои, защото договорът изтече.

“Не се получи, защото имаше контузия и трябваше да го изтеглим с 3 месеца до октомври. След това пък не успяха да намерят подходящо място. После ми предложиха 3 дати през декември – 5, 12 и 19, съгласих се с всичките, но, очевидно, и тогава няма да се бием”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.