Начало Бокс Тайсън Фюри: Уайлдър ще нокаутира Джошуа още в първия рунд

Тайсън Фюри: Уайлдър ще нокаутира Джошуа още в първия рунд

Тайсън Фюри: Уайлдър ще нокаутира Джошуа още в първия рунд
0

Тайсън Фюри може и да е напълно фокусиран върху предстоящия трети сблъсък с Дионтей Уайдлър, но британеца не забравя и своя сънародник Антъни Джошуа, с когото трябваше да се бие.

Двамата световни шампиони и щабовете им преговаряха близо половин година, само за да дойде Дионтей Уайлдър и да развали британското парти. След като стана ясно, че Фюри е задължен да се бие отново с „Бронзовия бомбардировач“, Еди Хърн и Антъни Джошуа се насочиха към следващия голям съперник в лицето на Олександър Усик.

Снимка: БГНЕС

Шампионът на WBC обеща, че след като приключи Уайлдър ще се заеме с „Ей Джей“.

„Ще се разправям с Джошуа и Еди Хърн на по-късен етап“, заяви Фюри.

„Първо трябва да се справя с най-опасния боксьор в нашата дивизия. Това е Дионтей Уайлдър, който би нокаутирал Джошуа още в първи рунд.

„След като оправя него, тогава и те ще си получат петте минути слава. Ще премина и през двамата така, както никой не го е правил. Казах го и на Еди Хърн – разликата между мен и тях е, че аз съм спартанец, а те са бизнесмени.

MATCHROOM BOXING

„Абсолютната титла в тежка категория не значи нищо за мен. Това е за Хърн и Джошуа, тях ги влече това. Аз съм в този бинзес, защото обичам да се бия и съм роден да правя това.