Начало Бокс Съветват Сондърс да не спира с бокса

Съветват Сондърс да не спира с бокса

Съветват Сондърс да не спира с бокса
0

Според Тайсън Фюри Били Джо Сондърс трябва да се събере и да направи нов опит за световната титла. След загубата от Саул Алварес-Канело вече бившият шампион в супер средна категория се изгуби.

В момента се възстановява от тежкия ъперкът, но психическата травма е по-голяма и възможността повече да не го видим на ринга е реална.

„Трябва да се възстанови от контузиите си и да се завърне“, Фюри сподели в интервю за „SecondsOut“.

„Ще спечели друга световна титла, със сигурност. Не трябва да напуска по този начин. В тази игра съм от много време и вярвам, че Били Джо трябва да се бие отново за своя вътрешен дух. Не му трябват пари, той вече заработи достатъчно.“

twitter.com

Двамата са много близки и се познават отлично.

„Той е умен и инвестира в много неща извън бокса, затова никога няма да се разори. Но е боец и го усеща. Става въпрос за правилно решение и ако не се бие отново, това ще го преследва завинаги. Да си тръгнеш със загуба и то след контузия“, продължава световният шампион в тежка категория.

„Ако беше нокаутиран или изпепелен, тогава можеше да има някаква логика да „окачи ръкавиците“. Той беше в мача. Срещата вървеше сравнително равностойно и дори започна да набира инерция, докато не му размазаха лицето с онзи удар“, допълни Тайсън Фюри и посочи титлата на Деметриус Андраде като добра възможност.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.