Начало Бокс Уайлдър проговори: Искам да се бия с най-добрите

Уайлдър проговори: Искам да се бия с най-добрите

Уайлдър проговори: Искам да се бия с най-добрите
0

Бившият световен шампион в тежка категория на WBC – Дионтей Уайлдър, разкри срещу кого би искал да рестартира кариерата си.

Американецът не се е бил от близо година. За последно „Бронзовия бомбардировач“ бе на ринга срещу Тайсън Фюри и британецът направи на пух и прах Уайлдър, взимайки световната му титла.

Оттогава насам 35-годишният боксьор от Алабама не спира да си измисля оправдания за загубения двубой – от прекалено тежкия му костюм, през обвиняване Фюри в слагане на непозволени тежести в ръкавиците си та чак до нападка към бившия си треньор Марк Бриланд.

Снимка: БГНЕС

Запитан срещу кого би искал да се завърне, Уайлдър обяви, че се е прицелил в хората, които са на върха в дивизията.

„Без да споменавам очевидния ми първи избор (б.р. – Тайсън Фюри), искам да се бия с хората, които са на върха“, заяви в интервю Уайлдър.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Marcus Watson (@mwatty1)

„Искам да се пробвам с тези, с които не съм имал шанс да се бия. Всеки, който се намира на върха на хранителната верига, искам него. Няма смисъл да споменавам имена.

„Целта ми е да разчистя дивизията. Хората си мислят, че съм спрял с бокса и че не тренирам, но това изобщо не е така“, допълни американецът.