Начало Бокс Тайсън разкри мечтания си съперник
0

Тайсън разкри мечтания си съперник

Тайсън разкри мечтания си съперник
0

Живата легенда на бокса Майк Тайсън е съвсем близо до завръщане на ринга, като желаещи да се изправят срещу него не липсват.

Самият той, обаче, посочи срещу кого би искал да се изправи между въжетата, макар да е напълно наясно, че е невъзможно. Най-младият световен шампион в тежка категория в историята разкри, че би искал да се боксира с друга легенда – Флойд Мейуедър младши, макар разликата в категориите им да прави подобен двубой практически невъзможен. Все пак „Железния Майк“ заяви, че би предприел съвсем различна тактика срещу непобедения в 50 двубоя американец, печелил титлата в 5 различни категории.

„Много ми се иска да имах възможност да се бия с него, ще ми се да ми беше в категорията. Разбира се, никога няма да можем да се бием заради разликата в теглото, но нямаше да се бия с него така, както правеха всички останали. Щях да съм гаден, да играя мръсно. Човек трябва да пробва абсолютно всичко срещу него, защото той просто е прекалено добър. Не можеш… почти невъзможно е да играеш чисто срещу него. Адски е трудно да го победиш. Не ми пука. Просто е трудно. Стилът, който прилага – точно в този му стил е изключително труден за побеждаване. Но не ми пука. Дали го обичате или го мразите, той е труден за побеждаване. Но аз щях да се бия срещу човек като него по съвсем различен начин, ако беше в тежка категория“, каза „Железния Майк пред ShoBox.