Начало Бокс Тайсън се забавлява с Бекъм в САЩ, докато Джошуа тренира здраво в Лондон
0

Тайсън се забавлява с Бекъм в САЩ, докато Джошуа тренира здраво в Лондон

Тайсън се забавлява с Бекъм в САЩ, докато Джошуа тренира здраво в Лондон
0

Тайсън Фюри реши да си вземе почивен ден от тренировъчния процес в САЩ и се отдаде на забавления с големия си син и брат си Томи. „Циганския крал”, който се готви за сблъсъка с Антъни Джошуа за обединение на всички световни пояси в тежка категория, посети мач на футболния Интер Маями. Шампионът на WBC е направил своя лагер в Южна Флорида, където води занимания с Шугър Хил Стюард.

Той и семейството му изгледаха поражението на Интер от Монреал с 0:2 от МЛС. Клубът от Маями е собственост на Дейвид Бекъм, който също бе на стадиона и се снима с Тайсън, заедно с други две световно известни звезди – Дейвид Гета и Седрик Жерве.

Любопитното е, че на същия мач присъства и нашата футболна легенда Христо Стоичков, като „Циганския крал” и „Камата” са се засекли на стадиона. След срещата Тайсън публикува в социалните мрежи и клипове как се забавлява със сина си на дискотека в Маями.

Докато той се бе отдал на купон, то Джошуа изглежда все по-концентриран за предстоящия им мач. Ей Джей на свой ред пусна снимки от залата, по всяка вероятност след поредната изтощителна тренировка. Двамата трябва да се срещнат през август в Саудитска Арабия, най-вероятно на 14-ти.