Начало Бокс Такам иска скалпа на Чисора

Такам иска скалпа на Чисора

Такам иска скалпа на Чисора
0

Карлос Такам иска да вземе реванш от Дерек Чисора. Двамата предложиха емоционални 8 рунда миналото лято, след които победител излезе „Дел бой“. Той нокаутира съперника си. Изглежда французинът от камерунски произход е готов за нов епизод от съперничеството им.

Ето какво заяви боецът:

„Вярно е. Искам отмъщение. С цялото си уважение към Дерек, спечели първия ни сблъсък с късмет. Случва се. Ако мога да се бия с него още веднъж, ще запее друга песен. Нещата ще си дойдат на мястото“, размаха пръст Такам.

„Чисора и Уайт предложиха зрелище на феновете. Чух, че Дерек е много разочарован от загубата. Тренирал е много здраво всеки ден.“

Карлос Такам дори вече е готов с мястото на евентуалния сблъсък, твърди мениджърът Кристиан Черчи:

„Има логика в реванш с Чисора, защото първата битка беше страхотна. Според мен, екипът му има изгода подобен мач да се проведе. „Уембли“ ще е перфектното място. Антъни Джошуа е единственият, който прави големи събития там, затова ще го изчакаме“, признава специалистът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.