Начало Бокс Теди Атлас: Време е Головкин да се откаже

Теди Атлас: Време е Головкин да се откаже

Теди Атлас: Време е Головкин да се откаже
0

Именитият боксов треньор от близкото минало и един от най-добрите анализатори на спорта днес – Теди Атлас, изрази доста странно мнение, споделяйки че според него бившият световен шампион в средна категория – Генади Головкин (38-1-1) трябва да прекрати професионалната си кариера.

Казахстанеца ще навърши 37 след месец. За последно „GGG“ се би в средата на миналия септември, когато загуби чрез много оспорвано съдийско решение реванша си срещу Саул Алварес.

Преди седмица DAZN отправи сериозна оферта към Головкин, която може да набъбне още при евентуален трети мач с „Канело“.

„Мисля си, че Головкин трябва да почне да мисли за пенсиониране. Той спечели много пари, но и километражът навъртя сериозна сума.

Има над 400 аматьорски двубоя и е сребърен медалист от Олимпийски игри. Не мисля, че занапред ще става по-добър боксьор. Особено що се касае до потенциален мач с „Канело“. Било каквото било.

Най-добрите му дни са в миналото.

twitter.com

Ограбиха ли го в първия му двубой с Алварес? Да. Получи ли справедливо отсъждане във втория двубой? Съмнявам се! Какво, вече никой ли не смята правите удари за част от бокса?

Но той се руши пред очите ни. Вече не е същият. Не мисля, че е в негов интерес да продължава да се бие.

Боксът е бизнес, който изисква много от теб и все някога идва време, в което трябва да почнеш да се оглеждаш за изхода“, сподели Теди Атлас.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.