Начало Бокс Теншин Насукава с емоционално изявление след разгрома

Теншин Насукава с емоционално изявление след разгрома

Теншин Насукава с емоционално изявление след разгрома
0

Флойд Мейуедър се изправи срещу японската кикбокс сензация Теншин Насукава в приятелски боксов двубой на събитието RIZIN 14, което се проведе в Токио, Япония в новогодишната вечер. Младата азиатска звезда бе свалена бързо след началото на двубоя, а след това Флойд реализира и още два нокдауна. От треньорският щаб на Насукава решиха, че това боецът им е поел достатъчно щета и хвърлиха кърпата само минута преди края на рунда. Тежката загуба накара японецът да избухне в сълзи. Ето и неговото емоционално изявление след края на тази „приятелска“ среща:

„Казваха, че съм безразсъден, но за мен беше предизвикателство. Нокаутираха ме, но не съжалявам за нищо. Не успях да се приближа до Мейуедър за моите 20 години, но излязох с кураж. Благодаря ти много Мейуедър. Благодаря на всички, които ме подкрепяха. Не успях да ви променя мисленето, но ще продължа да се изправям срещу най-добрите“, коментира Насукава.

Загубата няма да бъде вписана в официалната статистика на младия талант, тъй като това беше едно от изискванията на „Money“ преди битката.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".