Начало Бокс Теофимо Лопес: Виждам само един изход – да нокаутирам Ломаченко
0

Теофимо Лопес: Виждам само един изход – да нокаутирам Ломаченко

Теофимо Лопес: Виждам само един изход – да нокаутирам Ломаченко
0

23-годишният шампион в лека категория на IBF Теофимо Лопес продължава да демонстрира пълна увереност в своите способности преди битката, предвидена за 17 октомври, срещу шампиона на WBA и WBO Василий Ломаченко. Лопес разказа защо изпитва лична неприязън към съперника си и обеща да го нокаутира.

„Имам причини за това. Никога не съм бил човек, който мрази някого или завижда на някого. Но с времето се появиха причини – видях как Ломаченко може да се държи извън ринга и спорта, и го видях лично. Като професионален спортист мога да гледам и зад кулисите и никога не съм харесвал това.

Очаквам с нетърпение 17 октомври, за да приложа юмруците си в действие. Извинявай, Боб Аръм, знам, че това е твоето гадже, но няма да бъде след мача помежду ни“, каза Лопес, който също е клиент на Аръм.

Теофимо Лопес: Ще нараня Ломаченко

„Искрено мисля, че съм различен и съм от онези бойци, които могат да направят всичко. Вие ме гледате само от три години и половина. Някой ми обърнаха внимание чак сега или преди година и половина. Все още не сте видели нищо. Продължавам да се усъвършенствам. Още не сте виждали истинския Теофимо. Хората видяха в мен само нокаут и това, че имам добър удар и с двете ръце. Боксовата ми интелигентност е съвсем различна и това ще изиграе голяма роля на 17 октомври“, добави той.

„Не се опитвам да вляза в главата му, просто съм искрен. Ако на 17 октомври той се опита да ме накаже за думите ми, чудесно. Ще се опитам да направя същото с него. И в същото време се опитвам да рекламирам нашата битка.

Този двубой може да завърши само по един начин – с нокаут на Ломаченко„, завърши Лопес.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.