Начало ММА Защо никой не иска мач с Чимаев?
0

Защо никой не иска мач с Чимаев?

Защо никой не иска мач с Чимаев?
0

Лиана Джошуа, която е част от женското направление на UFC обясни защо чеченският боец ​​в полусредна и средна категория Хамзат Чимаев трудно намира подходящ съперник.

Следващият си бой Чимаев може да проведе на 14 ноември в Лас Вегас (Невада, САЩ), ставайки хедлайнер на турнира UFC Fight Night 183. Името на неговия съперник обаче не е известно.

Томпсън за Чимаев: Защо да се бия с човек извън ранкинга?

„Тук има няколко проблема. Първо, излетя много бързо и е непознат за повечето. Втората причина е, че много бързо се опитват да организират битки за него. А за да организирате битка с най-добрите, ви трябва повече време. Не можете да кажете на топ боеца, че битката е след месец и той ще изскочи“, посочи тя.

„Битка от пет рунда изисква различна подготовка. По-интензивно обучение се провежда в продължение на три рунда, но тук тренировъчният процес ще трябва да бъде разтегнат. Хората се нуждаят от време, за да се подготвят за такъв тест, особено когато срещу вас се изправи добър боец, който ще ви влачи на земята и ще диша добре“, каза Джошуа пред руски медии.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.