Начало ММА Новата чеченска звезда на UFC получава трети мач само за месец

Новата чеченска звезда на UFC получава трети мач само за месец

Новата чеченска звезда на UFC получава трети мач само за месец
0

Набиращият инерция чеченец Хамзат Чимаев ще се бие за трети път в UFC по-скоро от очакваното. Боецът, който е с шведско гражданство, ще се състезава още на UFC 252 (16 август българско време).

Чимаев записа исторически две победи само в рамките на 11 дни.

Това се случи на две от галавечерите „Боен остров“ в Абу Даби (ОАЕ). Историческият трети успех обаче зависи от това дали Хамзат ще получи експресно американска виза.

Дейна Уайт е уверил, че ако не му дадат толкова бързо, то чеченецът ще се състезава в началото на септември. Президентът на най-популярната организация определи новата си находка като „специален боец“.

Чимаев вече е със статистика 8-0. Всеки един от успехите му е след предаване или нокаут. Той е част от отбора на Александър Густафсон в Швеция

Дебютант си повярва: Ще смажа Адесаня и Усман за двете титли

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.