Начало Бокс Тервел Пулев с емоционално послание преди битката на Кобрата
0

Тервел Пулев с емоционално послание преди битката на Кобрата

Тервел Пулев с емоционално послание преди битката на Кобрата
0

Братът на Кубрат Пулев – Тервел, отправи емоционално послание в социалните мрежи дни преди двубоя на Кобрата за световната титла срещу Антъни Джошуа. По-малкият от двамата братя коментира негативните и позитивните коментари, които бяха насочени към Кубрат, както и сумата, която ще спечели и непрестанното нейно пресмятане от фенове и редица медии.

 

Не винаги парите са водещи.

Да, те са много важни за да живеем, но може би, след като минат определен жизнен минимум не…

Публикувахте от Тервел Пулев / Tervel Pulev в Сряда, 9 декември 2020 г.

 

Не винаги парите са водещи. Да, те са много важни за да живеем, но може би, след като минат определен жизнен минимум не са най-важният фактор за взимането на решения.

Това, че Кубрат би спечелил голям хонорар обективно си е главно негова заслуга. Защото се е трудил и е извървял не малък път в света на бокса от най -ниските нива на аматьорския бокс, чак до световни титли в тежка категория на профи бокса.

Но той сам ще „плати“ със собствените си усилия и ще рискува само себе си. Ако загуби, само той ще поеме всички негативи и цялата помия ще бъде изливана дълго време по него.

Всички ние останали извън ринга можем само да желаем неговата победа, която автоматично ще се припише на името на България!

Всеки има собствена гледна точка и живеейки в демократично общество е редно да сме толерантни към мнението на другите.

Колкото и някои да не долюбват стила му, изказа му или просто не искат някой да им покаже, колко те самите са неуспели в собствените си съдби.

Моето лично мнение е, че Кубрат дали е фаворит или аутсайдер в дългоочаквания двубой срещу Антъни Джошуа, бих го подкрепял само защото той вече е съумял да стигне до този мач и има смелостта да се изправи в тази битка. А това му прави чест!

 

 

Който не харесва претендента за световните титли, може просто да не гледа, в това няма нищо лошо. Но да очакваш с нетърпение и да се надяваш открито той да загуби…защото много говорел или щял да вземе голям хонорар?!В крайна сметка битието определя съзнанието. Кубрат е такъв, какъвто е от възпитанието си- бащините съвети от средата в която е израснал и уроците, които е натрупал в своя живот до тук.

Може би наследството, което дори несъзнателно носи, закодирано в гените и кръвта му, са негов помощник да се бори за нещо огромно!

За да я има България, ние трябва да сме единни, а не завистливи и разединени на различни полюси от чужди влияния.

Има доста по- святи неща от парите и никога не е късно да бъдем това, което трябва да бъдем, за да оцелеем, като генотип във времена на глобализация и размиване на националните държави!

Истинската история, Род и Родина пропити с кръвта на предците ни не заслужават разединение!

Благодарности на всички за подкрепата, обичам ви!„, написа Тервел Пулев.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.