Начало Бокс Тервел Пулев ще се бие с американец след месец

Тервел Пулев ще се бие с американец след месец

Тервел Пулев ще се бие с американец след месец
0

Европейският шампион Тервел Пулев съобщи името на своя следващ съперник. Бронзовият ни медалист от Олимпийските игри в Лондон 2012 ще премери сили с Брандън Джонсън на 23 март във „Форум“, Лос Анджелис.

Предлагаме ви пълното изявление на Пулев без редакторска намеса:

„За всички, които изявявяват интерес относно следващият ми мач, той ще се проведе в Лос Анджелис на 23 март във „Форум“. Противникът е американец. Името му е Брандън Джонсън, с актив от 13 победи и 3 загуби, като само в една от загубите си е падал в нокаут.

Фокусиран съм главно в бокса и не спирам да се трудя всеки ден. Усещам подкрепата на треньора ми – „пламъкът“, който Кени Адамс влага ежедневно в тренировъчният процес с мен, ме кара да съм дисциплиниран и мотивиран, така, че няма случай на мое закъснение или да не се старая да изпълня негово изискване, относно тренировките.
Не работим главно за победа над въпросния противник. А основната ни цел е да подобря играта си и да не допускам грешки в ринга, доколкото е възможно.“

Тервел тренира в САЩ вече повече от 2 месеца.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.