Начало ММА Лима заплаши Струве преди мача им в Прага

Лима заплаши Струве преди мача им в Прага

Лима заплаши Струве преди мача им в Прага
0

Бразилецът Маркос Роджерио де Лима не се плаши от размерите на холандския гигант Стефан Струве. Двамата състезатели в тежка категория ще се бият в Прага днес – на галата, организирана от UFC.

Лима (16-5-0) е с почти 30 сантиметра по-нисък от съперника си, но това не би му попречило да го победи:

„Трябват ми големи боеве, за да съм сред топ играчите в категорията. Струве е популярен. Бил се е с много бразилци преди мен. В UFC е от години. Неудобен съперник, но съм напълно готов за него“, заяви Маркос.

„В един кикбокс мач нокаутирах съперника си с крак, а той бе с размерите на Струве. Така че… да се пази! Изгледах му битките, има проблем с пазенето на дистанция. Трудно е за толкова грамаден тип да поддържа темпото и бързината ми. Много съм експлозивен и ще го нокаутирам“, закани се бразилецът.

Стефан Струве (28-11-0) е висок 213 сантиметра и ще търси задължителна победа. Това е последният му мач от договора с UFC.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.