Начало Бокс Тервел Пулев: Вместо да му избодат очите, изписаха вежди

Тервел Пулев: Вместо да му избодат очите, изписаха вежди

Тервел Пулев: Вместо да му избодат очите, изписаха вежди
0

Тервел Пулев подкрепи своя брат Кубрат за пореден път в скандала с американската репортерка Дженифър Ривало (б.р. – Джени Суши). По-малкият брат от фамилията коментира решението на Атлетическата комисия към щата Калифорния и връщането на лиценза на Кобрата в студиото на „Тази сутрин“ по BTV.

„Вместо да му избодат очите, му изписаха веждите. Той извлече повече позитиви от тази история, стана доста популярен в САЩ“, посочи Тервел Пулев.

Бронзовият медалист от Олимпийските игри в Лондон е държал контакт със своя брат през цялото време. „Беше много позитивен и доволен. Отиде спокоен и беше положително строен, той го очакваше“, добави Тервел.

Той каза, че Кубрат Пулев се разкайва за дейнието си, а самият Тервел е взел поука от тази история.

„Разбира се, че не трябваше да го прави. Безспорно е. Кубрат се извини неколкократно на нея лично, както и през медиите. Каза, че е сбъркал и това е грешка. Разкая се за действията си. Но след като си го направил, не можеш да върнеш времето назад. Харакири няма да си направи. Изтърпя си наказанието. Всичко, което  му бяха предписали, го изпълни. Използвам Кубрат, за да се уча от него. Не само с позитвните, но и грешките му“, добави още боксьорът.

Тервел Пулев заяви, че не е имало опит за допълнително споразумение с Джени Суши. Имало и  други клипове на въпросната репортерка, които семейството не желая да показва.

Лично видях за какво става въпрос, ясен ми е какъв е човекът. Всички ние видяхме. Имала е предварително написан текст, който е прочела от лист на заседанието. Не е казала нищо от сърце“, коментира поведението на репортерката по-малкият от братята Пулеви.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.