Начало Бокс Тервел тренира здраво, спомни си детството (СНИМКА)

Тервел тренира здраво, спомни си детството (СНИМКА)

Тервел тренира здраво, спомни си детството (СНИМКА)
0

Бронзовият ни медалист от Летните олимпийски игри в Лондон 2012 – Тервел Пулев, продължава с натоварения тренировъчен режим. Юристът е носител на титлата на Европейския съюз.

Вече повече от месец боксьорът тренира в САЩ. В Лас Вегас той се запозна лично с Рой Джоунс-младши и Мани Пакиао.

Далеч от дома и родината Тервел си припомни детството.

Качи любопитна снимка в социалните мрежи, на която е със своя по-голям брат – Кубрат. Момчетата са видимо щастливи и въпреки крехката си възраст тренират бокс.

През 2019 година ще имат нови сериозни предизвикателства и ще опитат да ни донесат още поводи за гордост.

До момента Тервел е непобеден в 12-те си професионални мача. Единственото поражение на Кобрата в 27 срещи е от Владимир Кличко.

Въпреки многото предложение да се бият за друга страна, те не избират парите. Двамата развяват българския трибагреник след всяка победа.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.