Начало Бокс Тимъти Брадли: Джошуа може да победи Усик (ВИДЕО)

Тимъти Брадли: Джошуа може да победи Усик (ВИДЕО)

Тимъти Брадли: Джошуа може да победи Усик (ВИДЕО)
0

Тимъти Брадли, който е бивш световен шампион в лека полусредна и полусредна категория, е на мнение, че Антъни Джошуа може да победи Олександър Усик и да си върне световните титли. Той анализира английския боксьор от нигерийски произход.

Мисля, че битката с Анди Руис наруши увереността на Джошуа. Също така мисля, че той се страхуваше да не получи удар. Джошуа не нанасяше удари, защото се страхуваше да не получи удар. Усик е по-дребен, може да удря рязко, може да удря силно, но Джошуа трябва да действа от позицията на по-едър боец. Изглеждаше, че е едър човек с манталитетa на по-дребен човек.

Той трябва да промени това. Мисля, че единственият начин да го направите е да поговорите със себе си. Джошуа трябва да си каже: „Ей, как искаш да те запомнят? Искаш ли хората да мислят за теб по този начин?“Аз също бих си мислил по следния начин: „Вече нямаш убийствен инстинкт, братле. Вече не искаш това. Къде е онзи човек, който се би с Кличко? Къде е той?“ Ако Джошуа си върне този манталитет, той ще победи боец ​​като Усик.“, разкри Брадли пред „FightHype.com“.

Припомняме, че Олександър Усик спечели поясите на IBF, WBA Super, WBO и IBO, надделявайки над вече бившия шампион – Антъни Джошуа след категорично съдийско решение в негова полза на боксова гала, провела се на 25 септември на стадиона на футболния отбор Тотнъм.

Изглежда, че Джошуа започна да действа според игровия план, но след това спря да го прави. И той си помисли: „Нормално е да загубиш, всичко е наред. Имам възможност за реванш, още една вечер“, добави още Брадли.