Начало Бокс Трансферен удар: Стaнимира Петрова и Златислава Чуканова имат нов клуб

Трансферен удар: Стaнимира Петрова и Златислава Чуканова имат нов клуб

Трансферен удар: Стaнимира Петрова и Златислава Чуканова имат нов клуб
0

Добричкият клуб по бокс „Добруджа“ осъществи трансферен удар.

Националните състезателки Станимира Петрова и Златислава Чуканова ще защитават цветовете на „жълто-зелените“ от новия сезон.

Те ще дебютират за новия си отбор на традиционния турнир „Купа Странджа“.

Петрова за последно боксира за БК „Варна“. Тя вече е подписала договор с новия тим, като ще е рекламно лице и на неговия спонсор.

На „Странджата“ Станимира ще излезе в категория до 54 кг, като в националня отбор ще продължи да се подготвя под ръководството на Петър Лесов.

Златислава Чуканова е в долната при 50-килограмовите. Възпитаничката на треньора Веселин Марков е фокусирала вниманието си изцяло върху подготовката за най-стария боксов турнир в Европа.

Тя навлиза в оптимална форма и за Световното първенство през март в Турция.

Двете състезателки на БК „Добруджа“ ще отидат с амбиции за медали в южната ни съседка, а трансферите им ще донесат допълнителна реклама на бокса в Добрич сред младите.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.