Начало Бокс Треньор на Уайлдър: Фюри ще пречупи и Усик (ВИДЕО)

Треньор на Уайлдър: Фюри ще пречупи и Усик (ВИДЕО)

Треньор на Уайлдър: Фюри ще пречупи и Усик (ВИДЕО)
0

Малик Скот, който е бивш професионален боксьор и настоящ треньор на Дионтей Уайлдър, сподели пред медии, че шампионът на WBC няма да срещне сериозна съпротива от Олександър Усик – настоящ номер 1 на WBO, WBA Super, IBF и IBO.

„Успяхме да приложим на практика някои нови неща през първите рундове, но трябва да призная, че Фюри е страхотен боксьор“, сподели Скот пред iFL TV.

Припомняме, че че Тайсън Фюри нокаутира в 11 рунд Дионтей Уайдър в главния сблъсък на събитието, който е под номер 3 в срещите между тях. Сблъсъкът беше за световната титла WBC в тежка категория. В срещите между двамата „Циганския крал“ води с 2 успеха, а първия двубой приключи с равен резултат.

„Сега вероятно той (Фюри) ще трябва да се бие с Александър Усик и това ще бъде добър мач. Той също ще виси върху него и как мислите, че ще свърши? Стилът прави битките и съм сигурен, че Уайлдър би се справил с Усик много по-добре от Джошуа. Фюри ще отиде при Усик, ще го атакува, ще го измори и ще го пречупи. Той използва чудесно теглото си и изтощава съперника си с всеки следващ рунд.

За съжаление, в срещата с нас, той беше допълнително подпомогнат от леко пасивния рефер. Загубихме, но това беше много добро преживяване за в бъдеще“, добави още Малик Скот.