Начало Бокс Търман към Спенс: Бий се с мен или се разкарай!
0

Търман към Спенс: Бий се с мен или се разкарай!

Търман към Спенс: Бий се с мен или се разкарай!
0

Кийт Търман отправи сериозно предизвикателство към шампиона в полусредна категория, версии WBC и IBF, Ерол Спенс джуниър.

31-годишният американец не се е бил точно година, като в последния си двубой загуби от Мани Пакиао с неединодушно съдийско решение през юли 2019 г. След това Търман претърпя операция, а сега иска да се завърне на ринга директно в голямата игра.

„Готов съм да започна с конкуренцията. В съзнанието ми реванш с Мани е най-доброто нещо. Смятам, че си заслужава, ще е епичен мач. Но ще мина през тази врата, която се отвори. Шон Портър, Майки Гарсия, Дани Гарсия. Ще се изненадам ако Ерол Спенс изяви желание, но имам много възможности“, заяви Търман.

Снимка: БТА

Той настоява, че заслужава да получи уважение от Спенс, тъй като вече е доказал, че е по-добър от него.

„Всички се целят в него и, ако иска да остане шампион, ще трябва да им отговори, или да повтори предшественика си и да избяга от всички, избирайки си с кого да се бие. Изправял се е срещу част от съперниците ми, но не и срещу мен. Аз направих това срещу Шон Портър и много хора казаха, че съм го победил по-добре, отколкото го победи Спенс. Той трябва да ми покаже уважение, по един или друг начин. Ако не иска да се бие с мен в полусредна категория, ще трябва да се разкара от дивизията“.