Начало Бокс Турне на Майк Тайсън: Заплахи, пари от олигарси и много купони
0

Турне на Майк Тайсън: Заплахи, пари от олигарси и много купони

Турне на Майк Тайсън: Заплахи, пари от олигарси и много купони
0

През далечната 2005 г. легендарният Майк Тайсън заминава на посещение в Москва, където прекара общо повече от седмица. По време на турнето си той посещава още Киев, Одеса, Ялта и Грозни, както и някои други страни от Източна Европа, а за всичко това му се плаща солидно.

Той лети до столицата на Русия от Киев през септември. В Москва е гост на телевизионно предаване, срещна влиятелни хора, употребява наркотици и прави секс с местни момичета. Всичко това е написано и в автобиографичната му книга.

Докато е в Москва, Тайсън се среща със сенатора от Чечения Умар Джабраилов и той му каза, че лидерът на републиката Рамзан Кадиров иска да го види в Грозни. Железния веднага потегля. Малко по-късно в стаята му хотела нахлува личната му психоложка Мерилин Мъри, която напразно се опитва да го открие. След часове вижда по телевизията Тайсън в компанията на Кадиров.

След това внезапно пътуване боксьорът се завръща в Москва и продължава своя тур.

След една добре прекарана нощ с четири руски момичета, включваща консумация на кокаин и алкохол, Тайсън решава да отмени или просто проспива среща с лидера на Либерално-демократическата партия на Русия Владимир Жириновски. Политикът чака Тайсън в едно от ресторантите в центъра на столицата, но боксьорът се оправдава с неразположение.

По време на турнето си в Русия Тайсън се среща с Роман Кармазин, тогавашният шампион в средна категория на IBF за юноши. В интервю за Sport-Express Кармазин разказа някои подробности от пътуването на Тайсън.

„Бяха платени 300 000 долара, за да дойде в Чечня. Именно затова реши да отложи московските партита и да отиде в регион, който се смята за изключително опасно място за американците. В столицата на Украйна на Тайсън бяха платени 150 000 долара, а бизнесмен му даде 50 000 долара за присъствие на рождения ден на дъщерята му.

Тайсън бе много изморен в Русия. Турнето го изтощаваше, заедно с всички неща, които употребяваше и момичетата, които допълнително му изцеждаха силите. В един от градовете Майк се събуди гол, а наоколо имаше хора, които се снимаха с него. Тайсън дотолкова полудя, че се нахвърли върху най-важния човек там и дори замахна да го удари.

Тогава този бизнесмен каза на Тайсън: „Виждаш ли долу трите коли? Те са пълни с въоръжени хора. Ще ги накарам да те прострелят в крака, а след това ще те вкарам в руски затвор“.

Тайсън се изплаши – за него няма нищо по-лошо от затвора. Като дете помоли за прошка. След това ходеше навсякъде, сякаш е на каишка. Съжалявах го много„, разказва Кармазин.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.