Начало Бокс Уайлдър: Не знам какво да правя
0

Уайлдър: Не знам какво да правя

Уайлдър: Не знам какво да правя
0

Бившият световен шампион на WBC Дионтей Уайлдър все още не може да вземе решение дали да продължи с боксовата си кариера или да сложи край. 36-годишният американец сдаде пояса през февруари 2020-а, след като загуби с технически нокаут от Тайсън Фюри. Той опита да си върне титлата през октомври тази година, но отново бе надигран от „Циганския крал“.

В боксовия свят витае съмнението, че Уайлдър няма да се върне повече на ринга. Той записа 42 победи, 2 поражения (от Фюри) и един равен (отново с Тайсън), като самият признава, че е изпълнил всичко, за което е мечтал преди да се захване с този спорт.

Изпитвам смесени чувства. Наистина не знам какво да правя. Реализирах всички цели, които си поставих в спорта. Казах на дъщеря ми, когато бе на 1 година, че ще стана шампион и ще мога да я издържам до края на живота й. Това е факт“, сподели при гостуването си в предаването на Кевин Харт бившият шампион.

Той допълни, че в главата му се въртят мисли за отказване. „Няма какво да доказвам на когото и да било, защото вече се доказах пред себе си. Дали да натисна още малко? Да опитам ли още веднъж да се върна на върха? Или просто да се оттегля и да се захвана с други неща, които искам да постигна? Не мога да отговоря на тези въпроси“, каза още „Бронзовия бомбардировач“.