Начало Бокс Удареният от Тайсън треньор: Видях живота си на лента

Удареният от Тайсън треньор: Видях живота си на лента

Удареният от Тайсън треньор: Видях живота си на лента
0

Треньорът на Майк Тайсън – Рафаел Кордеро, сподели какво е почувствал след удара от бившия световен шампион. „Железния“ погрешка нацели специалиста в брадичката и едва не го нокаутира.

„Тренираме здраво всеки един ден. Знаем, че е шоу мач, но е известно какво се случва с хора като Майк и Рой на ринга“, Кордеро сподели пред TMZ.

Тайсън едва не нокаутира треньора си (ВИДЕО)

„Нищо не идва даром. Майк тренира по 6-7 часа на ден. Няколко пъти ме удари и видях звезди посред бял ден. Когато ме нацели в брадичката, виждах образите на жена ми, дъщеря ми и сина ми. Животът ми мина на лента. При втория му удар си казах – ОК, това е Майк.“

Кордеро се удиви от желанието на Тайсън да се завърне на такава възраст.

„Никога не съм имал възможност да тренирам с 54-годишен. Той е впечатляващ. Не съм виждал подобно нещо досега. Майк Тайсън има опит и техниките му сега са по-добри от тези в миналото. Показва огромно желание всеки ден. Тича всяка сутрин. Тренира по три пъти на ден. Тялото му е тук, а умът на ринга. Майк си е същият, какъвто го познаваме“, увери специалистът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.