Начало Бокс Братя Пулеви честитиха Деня на Независимостта

Братя Пулеви честитиха Деня на Независимостта

Братя Пулеви честитиха Деня на Независимостта
0

Кубрат и Тервел Пулеви поздравиха всички българи с Деня на Независимостта. Боксьорите припомниха факти от историята и подчертаха важността на събитията преди 112 години.

„Днес отбелязваме онзи паметен ден от историята ни, в който въпреки натиска на чужди сили и интереси, сме извоювали независимост и международно признание на България! Славен ден, в който българите отново са върнали държавата си!“, написа Кубрат на официалния си профил във Facebook.

„Манифестът, изготвен от самия министър-председател и подписан от княза и от всички министри, е провъзгласен в църковния храм „Св. Четиридесет мъченици“ и e подкрепен от целия българския народ“, припомня още Кубрат.

На story той си качи Манифестa и няколко патриотични снимки, включително прегърнал българския флаг.

Цялата публикация можете да видите ТУК.

„Поуките от успехите на този ден са важни, защото показват, че България е способна да премине през перипетите на историята и със самочувствие да заеме мястото си сред развитите държави. По такъв начин, че да предопредели достойното си бъдеще“, подчерта Тервел Пулев.

„Да си пожелаем да бъдем наистина независими и България да има суверенитет!“, призова непобеденият при професионалистите боец.

Пълният текст на публикацията му можете да откриете ТУК.

Снимка: БТА
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.