Начало Бокс Уреждат Чисора с Фюри през пролетта
0

Уреждат Чисора с Фюри през пролетта

Уреждат Чисора с Фюри през пролетта
0

Дерек Чисора почти сигурно ще се изправи срещу Хюи Фюри в следващото си голямо предизвикателство на професионалния ринг. 38-годишният британец загуби по точки от Джоузеф Паркър в зрелищен сблъсък между двамата, който се проведе в края на миналата година.

В последствие се породиха спекулации относно бъдещето на „Войната“. Самият Чисора заяви, че иска да продължи с участията си на ринга, но все по-трудно се намират противници, с които да боксира. Според мениджъра му Бен Шалом обаче, Хюи Фюри може би ще е насреща за двубой през пролетта.

Хюи е единственият съперник, който всъщност би осмислил качването на Дерек отново на ринга. Ако Чисора го победи, той отново ще докаже, че мястото му е при големите и ще направи нова стъпка в тази посока. За мен Хюи победи Паркър при техния мач, макар съдиите да не посочиха това. Така тази битка би била доста вълнуваща“, коментира Шалом.

Той споделя още, че вече е влязъл в преговори с щаба на братовчеда на Тайсън Фюри. Бащата на Хюи – Питър е изявил желание за подобен мач. „Вълнуващо е. Ние го искаме, те също. Така че, няма проблем да го направим“, каза още агентът.