Начало Бокс Усик и Джошуа обещаха битка до последен дъх (ВИДЕО)

Усик и Джошуа обещаха битка до последен дъх (ВИДЕО)

Усик и Джошуа обещаха битка до последен дъх (ВИДЕО)
0

Световният шампион в тежка категория на WBA, WBO и IBF Олексадър Усик и претендент номер 1 Антъни Джошуа застанаха лице в лице за предпоследен път преди дългоочаквания им реванш тази събота вечер.

Украинец и британец дадоха пресконференция преди втория им сблъсък, който ще се проведе в Саудитска Арабия. Двамата боксьори бяха придружени от техните промоутър и треньори на официалното събитие, което завърши с традиционното „лице в лице“.

„Това е двубой, който трябва да спечеля“, сподели 32-годишният британец.

„Харесва ми напрежението, подготовката ни за мача не бе никак лесна, но най-важното е да следвам инстинсктите си и да взема това, за което съм дошъл.

„Съревнованието е над всичко. Имам цели, които искам да покоря. Трябва да съм дисциплиниран и да спечеля битката със себе си, преди да спечеля всичко останало. Коланите са важни, но те са просто награда за положения труд. Процесът е над всичко“, сподели Антъни Джошуа.

„За трети път идвам тук в Саудитска Арабия и знам, че това няма да е последният ми мач“, заяви самоуверено 35-годишният шампион.

„В първата среща се изучавахме, а сега просто продължаваме с 13-ти, 14-ти или 15-ти рунд. Предстои ни един изключителен мач, в който ще победи този, който не се откаже.

„Ей Джей“ е прав, когато каза, че сме родени да се състезаваме и съревноваваме. Дали ще е в живота, за световни титли или за каквото и да е. Това е най-важното“, сподели Усик, преди двамата да вперят поглед един в друг.