Начало Бокс Усик: Изобщо не ме вълнува кой ще тренира Джошуа за реванша

Усик: Изобщо не ме вълнува кой ще тренира Джошуа за реванша

Усик: Изобщо не ме вълнува кой ще тренира Джошуа за реванша
0

Световният шампион в тежка категория – Олександър Усик, не е останал впечатлен от американския кастинг на Антъни Джошуа за нов треньор.

Украинец и британец ще се срещнат за втори път в през 2022-ра, но дотогава има доста време, което със сигурност ще бъде оползотворено максимално добре и от двата щаба.

Първият двубой, който се проведе в Лондон, бе тотално доминиран от Олександър Усик, а мнозина специалисти метнаха вината за слабото представяне на Джошуа върху треньора му Роб Маккракън и грешната им стратегия.

Embed from Getty Images

Преди няколко дни Джошуа предупред Усик да се готви за истинска война, в която Джошуа ще е готов „да си служи с всякакви прийоми“.

Това обаче по никакъв начин не изненадва Усик, който твърди, че Джошуа изобщо не е направил слаб първи мач.

„Нямам представа кой ще му бъде треньор за реванша, но и не ме интересува“, заяви 34-годишният бивш неоспорим шампион в полутежката категория.

„За мен няма никаква разлика кой ще назначи и какви промени ще направи – аз трябва да съм фокусиран единствено върху себе си и моята игра.

„Нашата цел е да сме максимално подготвени. Видях, че обещава да е много по-агресивен и опасен в реванша, което е чудесно. Ще бдъе интересно да опитам и тази негова версия.

„Сигурен съм, че и реваншът ще бъде страхотен. Много хора останаха недоволни от него, но като човек, който делеше един ринг с Антъни ви казвам, четой изобщо не направи слаб мач“, допълни украинецът.