Начало Бокс Джо Джойс: Би била една адска битка с Фюри

Джо Джойс: Би била една адска битка с Фюри

Джо Джойс: Би била една адска битка с Фюри
0

Джо Джойс очаква с нетърпение да разбере дали ще той ще бъде следващият противник на Тайсън Фюри.

Английският боксьор дори сподели какви биха били шансовете му при организирането на евентуален такъв сблъсък.

Наистина е страхотно да бъда споменаван като евентуален съперник на Тайсън Фюри заедно с Дилиън Уайт. Както знаете, Дилиън Уайт извървя дълъг път преди дори да получи своя шанс да се бие за световната титла. Той е почти там, но сега аз напирам за това ниво. Времената са толкова вълнуващи. Следващата година ще има много големи битки за мен. Да, споменават моето име. Изглежда мога да стана следващия съперник на Тайсън Фюри.

Страхотно е да се биеш с Фюри. Просто трябва да видим как ще стане, защото първоначално трябваше да се бия с Олександър Усик, но знаете как се променя боксът, така че никога не знаете какво ще се случи. Имам добър екип и те ще ме направляват правилно, както и Франк Уорън“, заяви Джойс в подкаста „Зад ръкавиците“, цитиран от „boxing247.com“.

Английският боксьор дори сподели какви биха били шансовете му при организирането на евентуален такъв сблъсък.

„Да, би била една адска битка с Фюри, защото изиграхме много спаринги и те винаги са били напълно равностойни. Така че, да, това е една от онези тежки битки. Шансовете са 50-50. Фюри е на върха на играта си. Очаквам този мач с нетърпение“, завърши Джойс.

Джо Джойс няма загуба на професионалния боксов ринг. 36-годишният английски боксьор е с баланс от 12 победи в 13 срещи (12 с нокаут). В предпоследния си сблъсък, Джойс нанесе първа загуба на младия талант Даниъл Дюбоа, нокаутирайки го в 10-я рунд в сблъсък за Европейската титла в тежка категория, тази на Великобритания, както и интерконтиненталния пояс на WBO. При последното си качване на ринга, английският боксьор нокаутира Карлос Такам на боксова гала, състояла се на „Уембли Арена“ на 24 юли.

Тайсън Фюри, от своя страна, защити успешно световната си титла в тежка категория на WBC, нокаутирайки в 11 рунд Дионтей Уайдър в главния сблъсък на бойна гала, състояла се на 9 октомври в Лас Вегас.