Начало Бокс Усик: Много хора ми казват, че не съм за тежка категория

Усик: Много хора ми казват, че не съм за тежка категория

Усик: Много хора ми казват, че не съм за тежка категория
2

Олександър Усик е уверен, че ще успее при най-тежките в професионалния бокс. Украинецът е бивш световен шампион в полутежка категория, която напусна със статута на хегемон.

„Много хора ми казват, че не съм за тук. Не съм типичният боксьор в тежка категория, малък съм. Няма да успея“, признава Усик.

„През целия ми живот ми повтарят как няма да успея. На такива приказки се връзват тези, които не опитват. Аз няма да ги слушам, да си говорят. Ще направя противното и ще успея, защото вярвам в себе си“, заяви украинецът.

Първото му изпитание е на 12 октомври в Чикаго.

Олександър Усик дебютира в „кралската“ дивизия срещу Тайрон Спонг.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Comment(2)

  1. Усик не му пука, какво мислят за него! Важното е противникът му да е по-слаб и победата да е сигурна.. Малко са стойностните боксьори в днешно време – даже са на изчезване..

Comments are closed.